Currencies:
Nederland

Verzenden & retouren

We zijn toegewijd aan uw volledige tevredenheid. Als, om welke reden dan ook, bent u niet helemaal tevreden bent met uw aankoop, kunt u een volledige terugbetaling van de prijs van het product en alle bijbehorende belastingen, krijgen binnen zestig (60) werkdagen na ontvangst van het item (s).

Om of een krediet in de richting van een uitwisseling of een krediet op uw kosten rekening ontvangen, dan kunt u er rekening mee dat alle rendementen en uitwisselingen in nieuwe, ongebruikte en ongedragen staat moeten zijn met de originele labels en stickers bevestigd. Artikelen geacht gedragen, gebruikt, vuil of ontbrekende labels zal worden teruggegeven aan de koper op hun kosten en geen restitutie zal worden uitgegeven. Kleiding vrouwen komt in aanmerking voor slechts toereikend wanneer het sanitaire liner is plek. Ondergoed, maat en gepersonaliseerde artikelen worden niet teruggenomen. Sinds verloren retourzendingen zijn de verantwoordelijkheid van de klant, moet u een tracking-nummer te verkrijgen van de koerier voor de retourzending.

International Shipping
We zijn er trots op UPS / DHL / Fedex / TNT / USPS gebruiken als onze primaire drager. Ze schepen pakketten van maandag tot vrijdag en in de meeste gebieden zal de grond zendingen te leveren op zaterdag. Vergeet niet dat sommige van onze producten worden op bestelling en het schip van alternatieve magazijnen gemaakt. Zorg ervoor dat de product detail pagina te controleren om te controleren of uw item heeft een doorlooptijd.

Back